De Week van het Duurzaam Erfgoed: doe mee op 27, 28 en 29 september!

Om ons erfgoed te behouden, moeten we het klaar maken voor de toekomst. Willen we ons doel van een CO₂-reductie van 40% in 2030 halen? Dan zullen we de duurzame transitie van ons erfgoed moeten versnellen. Hoog tijd voor De Week van het Duurzaam Erfgoed! Dé week waarin we elkaar inspireren, kennis en ervaringen delen, innovaties presenteren en samen brainstormen over hoe we de doelstellingen wél gaan halen. Het moet en het kan nu! We presenteren dit najaar met trots weer een programma vol inspirerende sprekers, boeiende excursies en leerzame kennissessies en webinars. Wat je kan verwachten:

  • Ontvang een dagelijkse dosis duurzame inspiratie via de mail
  • Ga in gesprek tijdens interactieve en inhoudelijke kennissessies en workshops
  • Woon de Talkshow Duurzaam Erfgoed bij met verrassende en inspirerende gasten
  • Ga op excursie en ontdek inspirerende projecten in verschillende provincies

Meld je aan

De komende periode wordt meer bekend over de inhoud, sprekers en locaties. Wil jij zeker zijn van een plek bij jouw favoriete kennissessie, excursie of webinar? Meld je nu alvast aan en ontvang als eerste updates en een uitnodiging om programmaonderdelen te reserveren. Aanmelden kan via de volgende link: https://1whwup6.momice.events/.

Doe mee

De Week van het Duurzaam Erfgoed maken we samen. Wil jij een inhoudelijke bijdrage leveren aan De Week van het Duurzaam Erfgoed? Laat het ons dan weten! Waar kun je aan denken:

  • Organiseer een verdiepende digitale werksessie of webinar op het thema duurzame innovatie.
  • Host een kennissessie waarin je samen met anderen in gesprek gaat over nieuwe denkrichtingen en oplossingen.
  • Inspireer met een lunchlezing over een innovatief project.

De organisatie zoekt naar een diversiteit in onderwerpen en organisaties die zichtbaar bijdragen aan de doelstellingen van de Routekaart Verduurzaming Monumenten. Wil jij met anderen in gesprek, zoek je de samenwerking en wil je een actieve rol spelen tijdens De Week van het Duurzaam Erfgoed? Stuur een mailtje naar week@duurzaamerfgoed.nl met daarin een korte omschrijving van wat je zou willen doen, met welke organisaties en wat je hoopt te bereiken. En wie weet zien we jou terug in het programma in De Week van het Duurzaam Erfgoed.

De Week van het Duurzaam Erfgoed wordt mogelijk gemaakt door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Nationaal Restauratiefonds en De Groene Grachten in samenwerking met de Routekaart Verduurzaming Monumenten.

Block